CBD Skin Care nyhet

Loves Your Skin & the Environment

Den nye CBD Skin Care serien ble utviklet for å styrke huden din, beskytte den mot irritasjon, forhindre for tidlig aldring av huden og effektivt og synlig lindre de første tegnene på aldring.

Den aktive ingrediensen CBD eller cannabidiol utvinnes fra hampplanten og blir stadig mer verdsatt av forbrukere. Alle CBD Skin Care produkter er veganske og ble utviklet med stor respekt for mennesker, dyr og miljøet.

Inspira: cosmetics tester alle nye produkter på frivillige og ikke på dyr.

CBD Skin Care fra inspira: cosmetics inneholder følgende produkter:

  • Cleansing Milk
  • calming and lifting 24 h cream
  • calming and lifting eye cream
  • calming and lifting intensive care serum

Emballasjen:

Emballasjen er gjenvinnbar, laget av glass og enkeltgradert plast. De sammenleggbare eskene inneholder hampfibre. Hamp er et bærekraftig råstoff som høstes tre ganger i året, og planten vokser fire meter per år (et tre kan brukes til papirproduksjon etter tidligst syv år). Cellulose fra hamp trenger ikke å blekes. Ingen insektmidler er nødvendig i dyrking av hamp, noe som beskytter bier og andre små skapninger.

Aktive ingredienser:

Cannabidiol eller CBD-olje, blir utvunnet fra hampplanten. CBD-olje kan både inntas og brukes på huden. Den har flere gunstige egenskaper, som å redusere rødhet, ha antialdringseffekter og berolige irritasjon.

Green Active Complex består av:

  • Blackcurrant seed extract
  • Balloon vine extract
  • Sunflower oil concentrate
  • Aloe Vera
  • Hyaluronic acid short-chain and long-chain
  • Pentavitin®