Janssen Cosmetics Combination Skin

Janssen Cosmetics Combination Skin

Hudpleie for riktig balanse i kombinasjonshud

Overproduksjon av talg i deler av huden er hovedårsaken til KOMBINASJONSHUD. Dette skyldes stort sett at man har anlegg for det, men hormonelle endringer, medisiner osv. kan også føre til økt talgproduksjon. At dette inntreffer i puberteten og noen ganger også i overgangsalderen er derfor ikke uvanlig. Porene i huden blir utvidet som følge av den økte talgproduksjonen. Dersom dette blandes med døde flak fra hornhuden dannes det såkalte talgpropper. Disse oppstår i form av åpne hudormer som har en naturlig trakt for utløp av sekret, men også som lukkede hudormer som er innkapslede under huden. I de mest ugunstige tilfellene kan disse talgproppene bli betente. Spesielt hvis de klemmes ut på feil måte.

Uavhengig av dette fører den økte talgproduksjonen til en lite attraktive fet glans midt i ansiktet, mens de tørre sidene virker hissige og føles ubehagelig stramme. Disse symptomene er i tillegg utsatt for sesongsvingninger, dvs. at huden virker fetere om sommeren og tørrere om vinteren.

Behandlingen av KOMBINASJONSHUD krever derfor bruk av aktive stoffer som sørger for balanse i hudens naturlige funksjoner og er sterkt fuktgivende slik at det oppnås balanse og en silkematt hudtone.

Produkter i Combination Skin:

Gentle Cleansing Powder
Tinted Balancing
Balancing Cream

Effektive ingredienser:

Larch Agaric Extract
Red algae extract
Anti-sebum active substance complex
Inositol
Aloe Vera
Fine polyamide powder