Janssen Cosmetics Masker

Janssen Cosmetics Masker

Janssen Cosmetics profesjonelle behandlinger

I din hudpleieklinikk tilbys flere forskjellige behandlinger med avanserte produkter spesielt tilpasset den enkelte hudtype. Disse svært aktive behandlingene tilbys som ett supplement til din daglige hudpleie og vil gi huden din en ekstra boost. Spør din hudpleier om tips til det beste for din hud.

Dermafleece maskene er en eksklusiv linje med svært aktive ingredienser, disse er frysetørret collagen som former en biomatrix på din hud og føles som ett ekstra hudlag. Denne type masker produserer også for å “hele” brannsår. Masken er derfor svært effektiv for irritert og stresset hud, den er både en bærer av aktive ingredienser og fungerer som en aktiv ingrediens selv. Huden vil føles gjennomfuktet, sval og rolig etter denne masken.

Peel off masks er en serie pulvermasker som blandes med maske aktivator og påføres som en kremet, kjølig, tykt lag på huden. Den vil først føles kald og beroligende etter behandling og blir så til en gummiert maske som presser ampuller eller serum ned i huden med osmoseeffekt. Mange forskjellige masker å velge I gir akkurat det huden trenger etter en intensiv behandling og enkelte av maskene kan også legges over øynene som en ekstra «eye-care» behandling.

Facial Cream Masks er høyeffektive kremmasker som vi ofte bruker ampuller eller serum under. Enklere en de foregående men veldig effektive. Disse bygger opp under din daglige hudpleie og forsterker effekten av den hjemme. Maskene finnes kun til profesjonell bruk.

Unn deg en effektiv behandling hos din hudpleier, nyt tiden,
få gode råd og bevar følelsen av pleie og effekt i lang tid.