Janssen Cosmetics Mature Skin

Janssen Cosmetics Mature Skin

Perfekt aldringsstyring for huden

Den unike, luksuriøse anti-aldringsserien er en spesiallaget løsning for pleie av moden hud. Dette innovative systemet er basert på kraftige, naturlige ingredienser som fungerer optimalt med de nyeste teknologiene, og ignorerer derfor ingen tegn til aldring i huden. Hverken rynker, blekhet, tap av elastisitet eller pigmentflekker – MODEN HUD aktiverer hudens naturlige fornyelsesprosess og skjuler optisk små skjønnhetsfeil. En komplett anti-aldrings-pleieopplevelse, for en ungdommelig, frisk, utstrålende hudtone og fastere og jevnere hud.

Denne nye pleieserien består av en blanding av rødkløverekstrakt og den gjærede sorte teen, Kombucha, som sammen styrker gjenoppbyggingen av cellene. Rødkløverekstrakt er rik på isoflavoner; den tilfører fuktighet og gjenoppbygger balansen i huden. Kombucha, “teen for lang levetid”, styrker utstrålingen og gir huden glød. Dessuten viser nyere forskning at Kombucha faktisk stimulerer dannelsen og modningen av fettceller i huden, og har dermed en naturlig, utjevnende lipofill-effekt.

Utprøvde og testede aktive ingredienser som blant annet kort- og langkjedet hyaluronsyre, vitaminene A, C og E, hudbeskyttende alperose og vitaliserende silkemyk akasie gjør dette innovative anti-aldrings-konseptet fullendt.

MATURE SKIN-produktene imponerer ikke bare med sin perfekte sammensetning, men også med sin unike konsistens og diskré dufter. Huden fremstår strammere, mykere og jevnere med en ung, frisk utstråling.

Produkter i Mature Skin:

Instant Lift Serum
Luxury Oil Cleanser
Micellar Skin Tonic
Perfect Lift Cream
Isoflavonia Relief
Skin Contour Cream
Rich Recovery Cream
Tri-Care Eye Cream
Age Perfecting Serum
Night Recovery Serum
Rejuvenating Mask
Skin Refining Enzyme Peel
Multi Action Cleansing Balm

Effektive ingredienser:

Cellular Regeneration Complex combining
Red Clover extract and Kombucha
Long and Short-Chained Hyaluronic Acid
Plant Stem Cells from Alpine Rose
Macadamia Oil and Squalane
Elastin-stimulating peptides
Vitamin A, E, C
Collagen