UpNorth SkinCare er leverandør og distributør av Janssen Cosmetics og Inspira Med

Fra venstre: Reinhard Janssen, Katrine Birkelid Mitseim, Hannelore Thoma og Ulrich Janssen.

Katrine Birkelid Mitseim og Janssen Cosmetics ledelsen

UpNorth SkinCare er en profesjonell leverandør til klinikker over hele Norge. Vi tilbyr et stort spekter av hudpleieprodukter og spesialprodukter til både klinikker og sluttbrukere.

Katrine har 20 års fartstid i bransjen, og har alltid hatt spesielt søkelys på kundetilfredshet og service. Hun har jobbet med mange leverandører som scorer høyt på utvikling av produkter. For UpNorth SkinCare AS er det særlig viktig at kundene skal ha gode resultater på produkter de kjøper fra oss. Det faglige skal være på topp, og da trenger vi en bransje som vet å verdsette seg selv slik vi gjør.

Klinikkenes største utfordring er aktører uten samme kunnskap og forståelse for riktig pleie av hud og hudproblematikk. UpNorth SkinCare AS skal være en profesjonell aktør i bransjen, og jobbe for at våre produktserier skal forbli anerkjente og anbefales av våre kunder etter kunnskap og analyser.

Kurs og kompetanse
Vi tilbyr forskjellige kurs i samarbeid med Jette Aagard. Jette har over 25 års erfaring i bransjen, hvor hun startet sin karriere som hudpleier. Hennes interesse for dermatologi har alltid vært svært stor, noe som gjorde at hun i 1999 fikk jobb som fagsjef, og hun har gjennom årene jobbet med flere ulike serier. Denne lidenskapelige interessen for faget har tatt henne med på reise rundt i Europa på faglige seminarer i kosmetisk kjemi og fordypning i hudens unike verden. Jette er til enhver tid faglig oppdatert. Vi vil kunne tilby våre kunder både «Focuskin by Jette» sine kurs, samt tilby kurs med henne for våre merkevarer.

Janssen Cosmetics og Inspira Med
I over 30 år har familien Janssen hatt søkelys på å utvikle og bruke aktive ingredienser med beviselig effekt sammen med Dr. Sacher Kosmetik-laboratoriet. Janssen Cosmetics tilbys nå i 85 land, og har mer enn 250 salgs- og spesialprodukter i sin portefølje. Janssen Cosmetics var også det første selskapet i Tyskland som kombinerte og utviklet de mest anerkjente ingrediensene fra den bioteknologiske og den naturlige verden.

Det nyeste innen forskingen hos Janssen Cosmetics er omformulering av Sensitive-serien, som nå er en anbefalt serie for bruk før, under og etter kjemoterapi og strålebehandling. Denne type behandlinger stresser huden ekstremt, og alle hudpleieklinikker burde ha slike behandlinger på sin meny.

Inspira Med er en svært effektiv medisinsk peelingserie fra samme opphav som Janssen Cosmetics. Behandlingene gir en perfekt synergi med Janssen Cosmetics, som har et svært stort utvalg av både produkter og masker til kabinett, salgsprodukter til alle hudtyper og ikke minst spennende utvalg i forhold til årstider og trender. Inspira Med er en Cosmeceuticalserie med høyt innhold av vitaminer og peptider.

Utviklingen av seriene har hovedfokus på innhold og ingredienser
Våre merkevarer har også høyt fokus på bærekraft. Bærekraftig utvikling består av tre dimensjoner: økonomi, miljø og sosiale forhold. Når vi er økonomisk fornuftige, tar vare på miljøet vårt og hverandre, da blir det bærekraftig både for mennesker og miljøet.

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til oss.

UpNorth SkinCare har kontorer og lager i Svelvik
Kontor: post@upnorthskincare.no
Katrine: +47 9054 2156 og katrine@upnorthskincare.no
Beate: +47 4629 8314 og beate@upnorthskincare.no
Hilde: +47 9900 7520 og hilde@upnorthskincare.no
Knut: +47 9001 0872 og knut@upnorthskincare.no

Velkommen til å ta kontakt!